zet uw bedrijf online op de kaart
Video Content Creator

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stefan Wendel en ik ben sinds februari 2019 begonnen als Drone & Video Content Creator met mijn eigen bedrijf: Videospot 

In 2003 heb ik mijn opleiding Middenkader Functionaris Videotechniek afgerond en ben daarna 10 jaar werkzaam geweest als, editor en geluidsman voor de NOS (journaal, jeugdjournaal) in het Noorden van Nederland. Na 10 jaar alleen maar in de media/nieuws te hebben gewerkt,  was ik toe aan een nieuwe uitdaging waar ik meer creativiteit in kwijt kan. Ik ben toen een aantal jaren als shopmanager en accountmanager werkzaam geweest in de Sales. In de tak van marketing had ik ook altijd al interesse (vanuit de sales), en miste toch wel heel erg het videovak. Sinds een paar jaar is Videomarketing opgegroeid tot een nieuwe bedrijfstak die deze beide ambities mogelijk maakt, door de combinatie van videoproductie en online-marketing. Vandaar dat ik nu als zelfstandige met Videospot deze nieuwe uitdaging aanga.  

MISSIE

Mijn Missie is om vooral de Midden en Klein bedrijven te helpen met het creëren van de effectieve video's om in te zetten als online videomarketing. Naast het produceren van de video, zal ik ook advies geven bij het bedenken van de video's om samen uw online marketing positie naar een hoger niveau te brengen. Korte, duidelijke en inspirerende videocontent creëren, die zullen zorgen voor meer bekendheid, bereikbaarheid en betrokkenheid. Om zo uiteindelijk meer klanten te krijgen en uw bedrijf duidelijk op de kaart te zetten.

DOEL

Het doel van mijn bedrijf is om dè vertrouwde video content creator te worden, die een stukje online marketing voor kleine bedrijven uit handen neemt. Doordat je met videomarketing, de hoogst online haalbare reclame voor je bedrijf maakt bij de juiste doelgroep. 

Videospots maken met als uitgangspunt een continue reeks aanbieden in termijnen, volgens een videomarketing strategie om nieuwe en bestaande klanten tot vaste kijkers te creëren.