drone & video content
Cameraman, Editor, ROC-L Drone piloot, Contentcreator

DIENSTEN

Videospot biedt de volgende Formats aan Spots:


  • SocialSpot  vanaf  € 450,-  (korte advertentievideo voor online)
  • DroneSpot* vanaf  € 450,- (korte video met luchtopnames, video en/of foto's )
  • MinuutSpot vanaf  € 450,- (korte beleving van bedrijf, winkel of evenement)
  • AfterMovieSpot vanaf  € 600,- (korte video samenvatting van een evenement of bijeenkomst)
  • ProductSpot vanaf  € 600,- (korte videopresentatie met audio opname)
  • PromoSpot vanaf   € 650,- (kort en krachtige video over visie/doel/dienst van uw bedrijf incl. 1minuut versie) 
  • ReclameSpot vanaf  € 850,-  (Reclamevideo om uw bedrijf op de kaart te zetten)


Alle Spots zijn exclusief BTW en reiskosten en worden als digitaal bestand aangeleverd. (Full HD of 4K)

Vanaf-prijs houdt in dat het een Full HD video met rechtenvrije muziek is en zonder voice-over en animaties. Voor een uitgebreidere of langere Videospot met speciale drone beelden, audio opnames en verschillende opnamelocaties verhoogt de Spotprijs.  Hiervoor kan u het beste een offerte aanvragen, naar aanleiding van uw wensen, of kom ik vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voor alleen Drone opnames zonder spot, reken ik een uurtarief van € 150,-  excl. BTW. Dit houdt in dat u mij als Drone-piloot inclusief drone inhuurd voor als u alleen luchtopnames wilt laten maken in zowel video als foto. De tijd van vliegen en opnames maken bepaalt dus de prijs, 1 drone-vlucht (per accu) is maximaal 20 minuten. Het hangt er dus van af of alle opnames per vlucht gemaakt kunnen worden.

Daarnaast ben ik ook apart in te huren als, Cameraman, Geluidsman of Editor.   Neem contact op voor de mogelijkheden. Voor als u alleen maar opnames wilt hebben of kwaliteit geluidsopnames bij video of het editen van bestaand beeldmateriaal , bijvoorbeeld voor uw YouTube-kanaal of SocialMedia.

Neem vandaag nog contact op voor meer informaties en de mogelijkheden.

*Regelgeving Drones

 Bij het maken van Drone-Opnames komt strenge regelgeving kijken vanuit de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Om zakelijk te mogen vliegen met een drone, heb je als bedrijf speciale vergunningen nodig. Naast het verplicht registreren van de drone in het luchtvaartregister, moet de drone ook een bewijs van luchtwaardigheid hebben en een speciale drone WA-verzekering die aan specifieke eisen voldoet.  Ook moet er door de piloot een examen worden afgelegd, zodat hij een ROC-light vergunning kan aanvragen.

Als u mij als piloot inclusief drone inhuurd, kunt u er zeker van zijn dat dit allemaal geregeld is. Bij de Omni Drones Academy in Eelde heb ik mijn theorie examen behaald en ben in het bezit van een ROC-light vergunning. Daarnaast is mijn drone officieel geregistreerd (PH-nummer), heeft een bewijs van luchtwaardigheid en is WA-verzekerd bij De Nederlandse Luchtvaart Pool volgens de verordening (EG) 785/2004. Het verzekerde bedrag is tot 1.000.000,00 euro.

Een ROC-light vergunning houdt niet per definitie in dat ik vergunning heb om overal te mogen vliegen. Hier blijven nog een aantal strenge randvoorwaarden aan verbonden:

"De randvoorwaarde is dat er niet hoger dan 50 meter gevlogen wordt, en niet verder dan 100 meter horizontaal vanaf de bestuurder. Vluchten mogen verder alleen worden uitgevoerd in de daglichtperiode, waarbij de drone tijdens de gehele vlucht in het zicht moet blijven (visual line of sight, VLOS). Ook mag men niet vliegen boven aaneengesloten bebouwing, mensenmenigten, industrie- en havengebieden, spoorlijnen en wegen. Ook mag er niet gevlogen worden in de zogenaamde CTR-gebieden rondom vliegvelden."

Hierdoor zit ik nog steeds vast aan de verboden en de beperkte vlieggebieden waar ik niet mag vliegen, tenzij ik hiervoor toestemming kan krijgen. Voor drones gelden de zogenaamde No-Fly zones waar gecontroleerd vlieggebied is die door luchtverkeersleiding worden beheerd. Daarnaast zijn er ook bepaalde beschermde natuurgebieden en beperkt toegestane vlieggebieden of militaire oefenterreinen. (zie de kaart hieronder voor de vlieggebieden)

Hier de dronekaart voor heel Nederland