videospot_logo_groen_wit

Last minute

Last minute video laten maken

Wil jij op het laatste moment een video laten maken? Misschien omdat er nog wat budget over is of voor het filmen van iets wat niet te plannen is? Dat kan met een last minute video!

Last minute en on-the-spot

Last minute

Last minute en
on-the-spot

Een last minute video is in veel gevallen on-the-spot. Een on-the-spot video is een video die wordt gemaakt en gemonteerd op locatie zodat je deze nog dezelfde dag kunt gebruiken. Bij een on-the-spot video wordt er niet gewerkt met een script en het vergt meestal weinig voorbereiding.

Last minute

Uitvaartvideo

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een uitvaart vast te laten leggen op video. Het kan fijn zijn om deze in alle rust nog eens terug te kijken met familie of voor de kinderen als ze groter zijn. Een uitvaart kan in veel gevallen niet gepland worden. Daarom is een uitvaartvideo een last minute video. Een uitvaartvideo kan op de locatie van de daadwerkelijke uitvaart gefilmd worden, maar kan ook op verschillende locaties gefilmd worden.
Last minute video bij videospot

Last minute

Tarieven last minute video

Wat kost het maken van een last minute? Kijk op de pagina tarieven voor de uitgebreide lijst met tarieven. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent, neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.
last minute video bij videospot

Wil jij een last minute video laten maken?

Laten we aan de slag gaan. Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak!