videospot_logo_groen_wit

Reportagevideo's

Reportagevideo's

Drone

Vacature
video

Wil jij op een ludieke wijze nieuw personeel werven? Zet jouw vacature in de spotlights met een vacature video. Vertel wat de functie inhoudt en wat jouw bedrijf onderscheidt in beeld en geluid.
Meer weten over vacature video’s

Review
video

Zijn je klanten razend enthousiast over jouw dienst of product? Leg de testimonials vast in beeld en geluid met een reviewvideo. Laat klanten aan het woord om potentiële klanten over te halen of te werven.
Meer weten over review video’s

Aftermovie

Was jouw evenement een groot succes en wil je dat graag delen met de rest van de wereld? Met een aftermovie laat je in beeld en geluid zien wat de sfeer was op het evenement en heb je een geweldig aandenken.
Meer weten over aftermovie video’s

Vlog
reportage

Wil jij een nieuwe doelgroep bereiken voor jouw bedrijf voor het vinden van nieuwe klanten of personeel? Met een vlogreportage combineer je het beste van een vlog en een reportage in één video.
Meer weten over vlogreportages

Nieuws video

Is jouw bedrijf constant in ontwikkeling? Vertel over deze ontwikkelingen met een nieuwsvideo! Een korte en krachtige video waarin jij het nieuws vertelt en mensen aanzet tot actie!
Meer weten over nieuws video’s

Product video

Heb jij een webshop of verkoop je producten? Zet je producten in de spotlights met een productvideo. Leg eenvoudig uit hoe de producten werken en geef de beste tips door de inzet van beeld en geluid.
Meer weten over product video’s

Promo video

Wil jij een product, service of evenement in de spotlights zetten? Promoot het in een promo video. Met een promo video zet je (potentiële) klanten op een krachtige en korte manier tot actie aan.
Meer weten over promo video’s

Wil jij een reportage video laten maken?

Laten we aan de slag gaan! Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.