videospot_logo_groen_wit

Nieuwsvideo

Nieuwsvideo maken

Wat deel jij op de nieuwspagina van je bedrijf? De aanschaf van een nieuwe machine, de opening van een nieuwe vestiging of de bekendmaking van de vernieuwde huisstijl? Perfecte content voor een nieuwsvideo! Deel in een korte en informatieve video het nieuws in jouw bedrijf.

Nieuwsvideo

Zakelijk nieuws in een video

Je bedrijf staat nooit stil en dat wil je natuurlijk graag naar buiten brengen. Vaak wordt er op de nieuwspagina op een website content gedeeld over de ontwikkelingen binnen je bedrijf, maar beeld zegt zoveel meer dan tekst. Dus treed naar buiten en vertel in een video wat er allemaal gaande is binnen je bedrijf.

 

Nieuwsvideos zijn social media content scaled

Nieuwsvideo

Nieuwsvideo’s zijn social media content

Vind je het lastig om originele content te verzinnen voor je social mediakanalen? Grote kans dat er van alles gaande is binnen je bedrijf wat je in een nieuwsvideo kunt vertellen! Dit is perfecte content voor social media. Je kunt op de socials geen lappen tekst kwijt, maar in een video van een minuut kun je wel veel vertellen en laten zien.

Nieuwsvideo

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

In een nieuwsvideo kun je het nieuwtje niet alleen delen, maar kun je ook uitleg geven over hoe de nieuwe app werkt, hoe het nieuwe pand eruitziet en waarom er gekozen is voor het nieuwe logo. In een nieuwsvideo kun je ook mensen, bijvoorbeeld medewerkers of klanten, interviewen die iets vertellen over het nieuws of hun mening delen. Zo krijg je interessante en dynamische beelden die mensen graag bekijken en delen.

Nieuwsvideo

Tips voor een goede nieuwsvideo

Heldere doelen stellen

Als je een nieuwsvideo opneemt, is het belangrijk om van tevoren een duidelijk doel voor ogen te hebben. Wil je dat mensen alleen geïnformeerd worden? Moeten ze aangespoord worden om langs te komen? Kortom, wat moet de kijker denken, voelen of doen na het kijken van de video?

Visualiseer de boodschap

De reden waarom je een video opneemt is zodat je kunt visualiseren. Gebruik de nieuwsvideo dan ook om mensen te laten praten en je product te laten zien op een originele manier. Deel niet alleen de standaard informatie over wat, waar en waarom, want dat kun je ook kwijt in een nieuwsbericht met tekst.

Start met een knaller

Je moet de aandacht van de kijker trekken. Dit doe je in de eerste paar seconden van de video. Dat is het moment waarop de kijker bepaald of deze verder kijkt of verder scrolt. Gebruik daarom geen lange intro met muziek en logo, maar begin meteen.

Nieuwsvideo laten maken door videospot

Nieuwsvideo

Tarieven nieuwsvideo

Wat kost het om een nieuwsvideo te laten maken? Kijk op de pagina tarieven voor de uitgebreide lijst met tarieven. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent, neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.
Tarieven nieuwsvideo

Wil jij het nieuws binnen jouw bedrijf vertellen via een nieuwsvideo?

Laten we aan de slag gaan! Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.