videospot_logo_groen_wit

On-the-spot

On-the-spot video laten maken

Wil jij een video laten maken die dezelfde dag nog af moet? Bijvoorbeeld voor een bruiloft of meerdaags evenement. Dat kan met een on-the-spot video! Filmen, monteren en publiceren in één dag, oftewel, on-the-spot.
On-the-spot videograaf bruiloft

On-the-spot

Videograaf bruiloft
on-the-spot

Wil jij een videoclip van je bruiloft, maar dan anders? Dat kan met een on-the-spot video. Dit is perfect voor als je tijdens het feest aan de gasten wilt laten zien hoe de ceremonie is verlopen. De ochtend wordt gefilmd, de montage volgt direct op locatie en al dezelfde avond kun jij de video laten zien op het grote scherm!

On-the-spot

Videograaf evenement on-the-spot

Heb jij een evenement georganiseerd of ben je aanwezig bij een evenement en wil je nog dezelfde dag zorgen voor promotie? Dat kan met een on-the-spot video. Dit is perfect voor meerdaagse evenementen waarbij je voor de volgende dagen bezoekers wilt trekken. Of voor als je direct na afloop van het evenement op je social mediakanalen wilt delen hoe het evenement was. Het evenement wordt gefilmd, de montage volgt direct op locatie en al dezelfde avond kun je de video gebruiken als promotiemateriaal.
Blurred crowd of people in modern interior during event

On-the-spot

Videograaf evenement on-the-spot

On-the-spot videografie heeft als grote voordeel dat je niet hoeft te wachten op een video. De overdag geschoten beelden kunnen nog dezelfde dag worden gebruikt, bijvoorbeeld als promotiemateriaal. Niet alleen voor bruiloften en evenementen is deze vorm van video geschikt.

Aftermovie

Bij een on-the-spot aftermovie worden de beelden geschoten en op locatie gemonteerd. Zo heb jij aan het eind van de dag een video die je kunt gebruiken voor je website en social mediakanalen. Soms is het niet handig om een paar dagen te wachten op een video voordat deze wordt geplaatst. Dit kan zijn omdat het evenement dan nog vers in het geheugen zit van mensen of omdat het een meerdaags evenement is waarvoor nog extra bezoekers getrokken moeten worden voor de komende dagen.

Wil je meer weten over het maken van een aftermovie?
Drone video bij videospot
Promotiefilm videograaf bruiloft

Promotiefilm

Bij een on-the-spot promotiefilm worden de beelden geschoten, op locatie gemonteerd en aan het eind van de dag is de video klaar. Dit is perfect voor promotiefilms, omdat het hier vaak gaat om iets wat op dat moment gaande is of maar een korte tijd geldt. Denk bijvoorbeeld aan een promotievideo van een aanbieding van een product.

Wil je meer weten over het maken van een promotiefilm?

Nieuwsvideo

Bij een on-the-spot nieuwsvideo worden de beelden geschoten, op locatie gemonteerd en nog dezelfde dag is de video klaar. Een nieuwsvideo is bij uitstek een perfecte on-the-spot video. Een nieuwsbericht is altijd actueel. Daarom moet de video ook snel klaar zijn. Als je een social mediapost wilt plaatsen over een nieuwtje binnen het bedrijf, moet dit wel dezelfde dag geplaatst kunnen worden en niet een paar dagen later.

Wil je meer weten over het maken van een nieuwsvideo?
Nieuwsvideo videograaf bruiloft.jpg
Videograaf bruiloft

On-the-spot

Tarieven on-the-spot video

Wat kost het maken van een on-the-spot video? Kijk op de pagina tarieven voor de uitgebreide lijst met tarieven. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent, neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Ready voor een video in één dag?

Bij een on-the-spot video wordt doorgaans niet gewerkt met een script en een volledig uitgewerkt plan. Natuurlijk is het altijd goed om van tevoren in gedachten te hebben wat in ieder geval gefilmd moet worden. Maar de ervaring leert dat het loslaten van een script tijdens een evenement soms de beste manier is voor een video met de meest interessante beelden.

Laten we aan de slag gaan!

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.