videospot_logo_groen_wit

Promovideo

Promotiefilm laten maken

Wil jij een evenement, de komst van een nieuw product of een scherpe aanbieding aankondigen? Een promotiefilm is perfect om aandacht te vragen voor een product, dienst of bedrijf. Als je wilt informeren en inspireren is een promotiefilm ideaal!

Promovideo

Aandacht voor jou met een promotiefilm

Met een goede promotiefilm kun je jouw product, bedrijf, een evenement of iets anders onder de aandacht brengen. Het zou iets kunnen zijn wat je anders in de krant zou zetten, als social mediapost zou plaatsen of als nieuwsbericht op de website zou zetten. Je zet deze video op een prominente plek op de website en deelt het via de social mediakanalen. Om die reden is een promo video vaak een korte trailer van maximaal 30 seconden. De bedoeling is om de kijker tot actie aan te zetten.
Onderscheidende promotiefilm maken

Promovideo

Onderscheidende promotiefilm maken

Videocontent is erg aantrekkelijk voor social media. Zeker een promo video. Doordat het filmpje kort duurt en er een actie aan gekoppeld wordt, is dit perfecte content voor de socials van je bedrijf. Maar hoe maak je dan een onderscheidende promotiefilm die de kijker onthoudt en aanzet tot actie? Maak gebruik van ‘echte mensen’ om de connectie aan te gaan met jouw doelgroep. Mensen prikken er snel genoeg doorheen als je gebruik maakt van acteurs voor de video. Door je medewerkers of klanten in te zetten voor de trailer, kom je veel betrouwbaarder en geloofwaardiger over.

Promovideo

Meer content uit
één video

Je kunt kiezen voor één enkele promovideo, maar het is ook mogelijk om een langere video te maken en deze op te delen in meerdere video’s die allemaal net een andere teaser weggeven. Op die manier kun je mensen naar je YouTube-kanaal of social mediakanalen trekken. Die video’s kunnen je dan extra zichtbaarheid en meer volgers opleveren.

Promovideo

Tips voor een goede promotiefilm

Laat het DNA zien van je bedrijf

Met een promotiefilm zet je een product, dienst of evenement in de spotlights, maar ook zet je jouw bedrijf in de spotlights. Door een promo video te maken die goed aansluit bij de missie, visie en huisstijl van je bedrijf, kun je zorgen voor een merkbeleving bij de kijker. Zorg er daarom altijd voor dat de promo video die je maakt aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

Zorg voor een professionele video

Hoewel de camera’s van mobiele telefoons tegenwoordig steeds beter worden, is het verschil tussen een professionele videocamera en een telefoon nog steeds te zien. Niet alleen is de beeldkwaliteit anders bij een amateurvideo, vaak is het ook te zien aan de manier van filmen. Een goede cameraman heeft oog voor compositie, heeft een vaste hand en kan in de montage voor een professioneel beeld zorgen.

Muziek zorgt voor sfeer

Een promo video is ervoor gemaakt om mensen te activeren, te attenderen, te inspireren en te informeren. Om ervoor te zorgen dat de sfeer van het evenement, de dienst of jouw bedrijf goed wordt overgebracht, is muziek bepalend. Kies daarom niet zomaar een leuk liedje, maar zorg voor een melodie die de sfeer goed overbrengt en nog niet onder talloze andere video’s is gemonteerd.

Promoot je promo video

Als je tijd en moeite hebt gestoken in het laten maken van een promotiefilm, zou het zonde zijn als je deze niet op een prominente plek op je website of social mediakanalen plaatst. Zet de video op de homepagina en pin de video vast aan de bovenkant van de social tijdlijn.

Promovideo

Tarieven promotiefilm

Wat kost het maken van een promotiefilm? Kijk op de pagina tarieven voor de uitgebreide lijst met tarieven. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent, neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.
Tarieven promotiefilm

Wil jij je product, dienst, bedrijf of evenement promoten met een promotiefilm?

Laten we aan de slag gaan! Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.