videospot_logo_groen_wit

Over videospot

Over videoproductiebedrijf Videospot

Videospot is hét videoproductiebedrijf voor reportagevideo’s voor bedrijven en particulieren.

Over videospot

De videograaf voorstellen

Mijn naam is Stefan Wendel. Ik ben in 2019 begonnen met mijn eigen bedrijf: Videospot. Na jaren werkzaam te zijn geweest als editor en geluidsman voor de NOS in het noorden van Nederland was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Videomarketing is steeds meer in opkomst en gaf mij de mogelijkheid om mijn creativiteit op een andere manier in te zetten.
Videograaf Stefan Wendel
De videograaf van videospot

Over videospot

De missie van het videoproductiebedrijf

Mijn missie is om bedrijven te helpen met het creëren van effectieve video’s om in te zetten als online videomarketing. Naast het produceren van video’s, geef ik ook advies om videocontent in te zetten bij het vergroten van online zichtbaarheid en vindbaarheid. Korte, duidelijke en inspirerende videocontent zorgt voor meer bekendheid, bereikbaarheid en betrokkenheid met als doel: meer klanten!

Video als marketingtool

Door video toe te voegen aan de online marketingstrategie, kun je je boodschap optimaal vormgeven in beeld, geluid en tekst. Het grote voordeel van video is dat het een eenvoudige manier is om een bepaalde emotie en sfeer over te brengen. Met alleen tekst is dit een stuk ingewikkelder. Ook onthoud je een boodschap die wordt verkondigd via beeld, geluid en tekst een stuk beter. En video vergroot de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van je bedrijf, mits het op de juiste manier wordt ingezet.
Videograaf Roden

Vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid

Online zichtbaarheid en vindbaarheid is tegenwoordig steeds belangrijker. Videocontent kan daarbij een groot hulpmiddel zijn. Video vergroot niet alleen de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf, maar helpt ook bij het overbrengen van de juiste beleving. Als videograaf leef ik me in in jouw bedrijf en zorg ik ervoor dat de essentie van je boodschap duidelijk wordt weergegeven in beeld en geluid. Ik zorg voor videocontent die kijkers tot actie aanspoort en gedeeld gaat worden.

Verbeter de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf met videomarketing! Videocontent is perfect voor gebruik op de website en social mediakanalen van je bedrijf. Bereik een nieuwe doelgroep en versterk de merkidentiteit van je bedrijf.

Video is een perfecte marketingtool om jouw bedrijf op de kaart te zetten!
Mobiel met het kanaal van een videograaf